Політика конфіденційності

1. Загальні положення та предмет Політики Конфіденційності
1.1. Ця Політика Конфіденційності є невід’ємною частиною договору(Публічної оферти) між Вами, Благодійником та нами, Громадською Організацією Центр Соціального Захисту та Піклування “Друге Дихання”, зареєстрованої за адресою: 02099, м. Київ, вулиця Бориспільська, буд.6, оф. 362 (надалі - «Організація»).
1.2. Ця Політика Конфіденційності пояснює, яким чином обробляються Ваші персональні дані, з якою метою, де ці дані зберігаються, а також Ваші права щодо даних, які Ви нам надаєте під час здійснення пожертв.
1.3. Будь ласка, уважно ознайомтеся з усіма пунктами цієї Політики Конфіденційності.
1.4. Організація також просить вас ознайомитись з Політикою Файлів Кукі, щоб дізнатися більше про нашу практику збору і обробки даних на Сайті за допомогою кукі.
1.5. З метою покращення розуміння Політики Конфіденційності, Організація додає короткі пояснення до кожного розділу Політики Конфіденційності.
1.6. Ці пояснення не є частиною Політики Конфіденційності та мають рекомендаційний характер.
1.7. Ви маєте обов'язок прочитати цю Політику Конфіденційності в оригінальній формі.
1.8. Будь-які терміни, які згадуються, але не визначені в цьому документі, мають відповідне визначення в договорі (Публічній оферті).
2. Які категорії персональних даних Організація обробляє? 2.1. Організація збирає деякі персональні дані про Ваші пристрої автоматично, коли Ви користуєтесь нашим Сайтом (https://drugedyhannya.info/ ). 2.2. У такі дані входять дата та час входу на Сайт, відвідані сторінки, IP-адреса, тип, марка, модель і операційна система пристрою, з якого Ви зайшли. 2.3. Організація може збирати деяку персональну інформацію про Вас, коли Ви заповнюєте контактні форми, розміщені на нашому Сайті, або коли ви здійснюєте пожертву. Під час реєстрації Організація може просити Вас надати нам Ваші ім’я, прізвище, електронну пошту та пароль. 2.4. Слід зазначити, що Організація також отримує деяку персональну інформацію про Вас при зборі кукі («реп’яшків»). 2.5. Ви можете детальніше ознайомитись з тим, які кукі ми збираємо і як їх заблокувати, в Політиці Файлів Кукі.

3. Які цілі обробки Ваших персональних даних?
3.1. Організація обробляє Ваші персональні дані для таких цілей:
3.1.1. виконання наших зобов’язань в зв’язку з будь-якими договорами, що існують між нами, включаючи угоду про користування;
3.1.2. забезпечення доступу і нормального функціонування Сайту;
3.1.3. надання Вам підтримки щодо діяльності Сайту;
3.1.4. покращення роботи Сайту та додатків шляхом виправлення недоліків, аналізу даних, тестування;
3.1.5. підтримка безпеки та цілісності Сайту;
3.1.6. забезпечити дотримання застосовного права, наших умов користування та Політики конфіденційності;
3.1.7. інформування Вас про зміни в роботі Організації та Сайту.
4. Як Організація отримує Ваші дані?
4.1. Організація отримує деякі Ваші персональні дані від Вас , а також третіх осіб.
4.2. Наприклад, співробітники Організації мають перевірити певні персональні дані, що надійшли від Вас до нашого Сайту.
4.3. Також ми можемо отримувати інформацію про Вас та/або Вашу юридичну особу завдяки інформації з відкритих джерел даних.
5. На яких підставах Організація обробляє Ваші персональні дані?
5.1. Згідно зі статтею 11 Закону України «Про захист персональних даних» Організація обробляє Ваші персональні дані на таких підставах, включаючи: 5.1.1. зобов’язання, які виникають в результаті укладання договору (Публічної оферти) з Організацією;
5.1.2. згода суб’єкта персональних даних;
5.1.3. необхідність захисту законних інтересів володільця персональних даних або третьої особи, якій передаються персональні дані, крім випадків, коли потреби захисту основоположних прав і свобод суб’єкта персональних даних у зв’язку з обробкою його даних переважають такі інтереси;
5.1.4. покращення сервісу;
5.1.5. забезпечити дотримання застосовного права, Публічної оферти, та Політики Конфіденційності;
5.1.6. забезпечення безпеки та цілісності Сайту Організації.
6. Особи, які можуть мати доступ до Ваших персональних даних.
6.1. Ваші персональні дані, отримані Сайтом за Вашою згодою, можуть передаватися третім особам для надання та покращення окремих сервісів Сайту за умови дотримання конфіденційності Ваших персональних даних, а саме постачальникам, які надають необхідні для функціонування Сайту.
6.2. Організація зобов’язала таких постачальників зберігати конфіденційність Ваших персональних даних.
6.3. Послуги від таких постачальників можуть включати:
6.3.1. хостинг Сайту Організації;
6.3.2. веб-аналітику;
6.3.3. електронну пошту;
6.3.4. email-розсилку.
6.4. Організація також може передавати Вашу персональну інформацію за умови дотримання конфіденційності Ваших персональних даних в таких випадках:
6.4.1. щоб забезпечити цілісність нашого САйту, для застосування запобіжних заходів проти притягнення до відповідальності чи для сприяння судовим процесам або запитам інших державних органів;
6.4.2. коли, на наш погляд, необхідно надати таку інформацію задля попередження завдання фізичної шкоди чи фінансових збитків, чи у зв’язку з розслідуванням стосовно підозрілої чи фактичної незаконної діяльності;
6.4.3. у разі передачі управління Організацією третій стороні ми можемо передати Ваші персональні дані такій стороні;
6.4.4. у разі передачі афілійованим компаніям з метою, передбаченою в цій Політиці конфіденційності.
6.5. Для повноцінної реалізації окремих функцій Сайту, частина Ваших персональних даних, наданих з Вашого дозволу Організації, може бути доступна для перегляду іншими Користувачами.
7. Як довго Організація зберігає Ваші персональні дані?
7.1. Ваші персональні дані можуть зберігатися на Сайті Організації без обмежень у часі.
8. Як захищаються Ваші персональні дані?
8.1. Організація використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення.
8.2. Організація забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованому чи незаконному розголошенню або обробці такої інформації та даних, їх випадковій втраті, знищенню або пошкодженню. 8.3. Постачальник хмарних послуг, на серверах якого зберігається https://drugedyhannya.info/ знаходиться не на території України.
8.4. Необхідною вимогою Організації до Постачальника був Атестат відповідності вищого гатунку в ЄС щодо Комплексної системи захисту інформації, яка необхідна для того, щоб ваші персональні дані не потрапили до рук третіх осіб і зловмисників, інформацію неможливо було змінювати або використовувати поза правилами політики безпеки, а також її неможливо втратити через несправність обладнання.
9. Які права Ви маєте щодо Ваших персональних даних?
9.1. Згідно зі статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних», Користувачі мають право):
9.1.1. знати про місцезнаходження персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та/або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
9.1.2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
9.1.3. на доступ до своїх персональних даних;
9.1.4. отримувати не пізніше 30 (тридцяти) календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;
9.1.5. пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
9.1.6. пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
9.1.7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
9.1.8. звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних, або до суду;
9.1.9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
9.1.10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
9.1.11. відкликати згоду на обробку персональних даних;
9.1.12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
9.1.13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.
9.2. Ви зобов’язані вносити до Вашого облікового запису правдиву, точну та повну інформацію, а також забезпечувати її актуальність.
9.3. Якщо Ви бажаєте використати будь-які з вищенаведених прав, будь ласка, зверніться до нас, написавши електронного листа на info@cub.group.
9.4. Протягом 10 днів з моменту надходження запиту ми повідомимо Вас про те, чи буде цей запит задоволений. Якщо наше рішення щодо задоволення Вашого запиту будет позитивним, ми докладемо всіх зусиль, щоб задовольнити його протягом 30 днів з моменту його надходження.
10. Видалення та редагування персональних даних
10.1. Для того, щоб редагувати чи видалити персональні дані, що стосуються Вас, Ви можете звернутися до Організації з клопотанням про видалення, персональних даних Користувачів на Сайті.
10.2. Організація має видалити всі Ваші Персональні Дані протягом 7 (семи) днів з моменту Вашого звернення. Якщо Організація не видалила Ваші дані вчасно, будь ласка, зверніться до нас для того, щоб ми задовольнити Ваш запит написавши електронного листа на ddyhannya@gmail.com.
11. Посилання на інші сайти
11.1. Сайт Організації може містити посилання на веб-сайти, які стали доступними завдяки діям інших Користувачів і які не мають відношення до нас і нашого Сайту.
11.2. Організація не несе будь-яку відповідальність за ці веб-ресурси.
12. Зміни в Політиці Конфіденційності
12.1. Умови Політики Конфіденційності можуть змінюватись в односторонньому порядку без згоди Користувача.
12.2. У разі матеріальних змін в умовах Політики Конфіденційності, Організація повідомить Вам про це електронною поштою за 10 днів до набуття чинності цих змін.
13. Зворотній зв’язок
13.1. Якщо у вас є питання щодо цього документа або обробки Ваших персональних даних, Ви можете звернутися до нас, написавши нам електронного листа на ddyhannya@gmail.com.

Публічна оферта

Публічна оферта про надання благодійного пожертвування (безоплатної передачі майна, грошових засобів, тощо)в благодійних цілях.
Ця оферта, адресована невизначеному колу фізичних та юридичних осіб (далі іменовані «Благодійник») – відвідувачам (учасникам) сайту Громадської Організації Центр Соціального Захисту та Піклування “Друге Дихання” (код ЄДРПОУ 43170110), зареєстрованої за адресою: 02099, м. Київ, вулиця Бориспільська, буд.6, оф. 362 (надалі - «Організація») https://drugedyhannya.info/ (далі – Сайт), і є офіційною і публічною пропозицією Організації , в особі голови правління Розори Катерини Костянтинівни, що діє на підставі Статуту, укласти договір про благодійну пожертву (далі – Договір), предмет та істотні умови якого вказані нижче:
1. Терміни та визначення:
1.1. Публічна Оферта – чинна пропозиція Організації, розміщена на Сайті, про надання благодійного пожертвування, звернена до необмеженого кола осіб, у тому числі Благодійника.
1.2. Акцепт – повне і безумовне прийняття Публічної оферти шляхом вчинення дій щодо здійснення грошового переказу за допомогою платіжних форм та засобів, розміщених на Сайті, а також шляхом перерахування грошових коштів на розрахунковий рахунок Організації через установи банків. Моментом Акцепту є дата здійснення грошового переказу та/або зарахування коштів на банківський розрахунковий рахунок Організації.
1.3. Благодійна пожертва – безоплатна передача Благодійником засобів у власність Організації для досягнення певних, заздалегідь обумовлених цілей діяльності, відповідно до Статуту, Договору та Закону України «Про громадські об'єднання».
2. Предмет договору:
Предметом цього договору є безоплатна і добровільна передача Благодійником у власність Організації грошових коштів (безповоротної фінансової допомоги) бо інших цінностей, шляхом здійснення добровільних пожертвувань на здійснення статутної діяльності Організації, розвиток організаційної спроможності та допомогу жінкам та дітям, що потрапили в складні життєві обставини. Благодійник самостійно визначає розмір благодійного пожертвування. Предметом цього Договору не є отримання прямо чи опосередковано прибутку жодній зі сторін Договору.
3. Акцепт Оферти
означає, що Благодійник згоден з усіма його положеннями, він ознайомлений із діяльністю Організації, він повною мірою усвідомлює і згоден з предметом Договору, з метою публічного збору пожертв і з правом Організації використовувати Благодійну пожертву на вищезазначені цілі.
4. Благодійник і Організація, керуючись ст. 207, ч. 2 ст. 639, ст. 641, 642 Цивільного кодексу України, погоджуються, що з моменту Акцепту Договір вважається укладеним у письмовій формі. При цьому Сторони погоджуються, що недодержання сторонами письмової форми правочину, не означає його недійсність.
5. Права та обов'язки Організації:
5.1. Організація має право:
5.1.1. Отримувати Благодійні пожертви і використовувати їх відповідно до умов цього Договору;
5.1.2. Без погодження з Благодійником змінювати напрямки використання пожертви в межах Статутної діяльності Організації та чинного законодавства України;
5.1.3. Без погодження з Благодійником використовувати частину Благодійної пожертви на адміністративні витрати Організації, в розмірі не більшому, ніж це передбачено законодавством України.
5.2. Організація зобов'язана:
5.2.1. У разі використання пожертви всупереч цілям цього Договору, повернути грошові кошти Благодійникові за його письмовою заявою.
6. Права Благодійника:
6.1. Благодійник має право здійснювати Пожертви анонімно;
6.2. Надавати запити щодо використанням благодійного пожертвування.
7. Місце проведення публічного збору коштів:
Публічний збір пожертв проводиться на території будь-якої з країн світу.
8. Термін збору коштів:
Публічний збір пожертвувань триває до моменту ліквідації Організації, якщо інший термін не буде визначений Організацією.
9. Порядок використання благодійних пожертвувань:
Використання зібраних за Договором Благодійних пожертв проводиться у відповідності з цілями даного Договору та метою діяльності Організації. Організація розпоряджається Благодійними пожертвами на власний розсуд відповідно до Статуту та законодавства України.
10. Відповідальність
Відповідальність сторін за порушення цього Договору або порядку використання Благодійних пожертв передбачено вимогами чинного законодавства України.
11. Порядок загального доступу до фінансових звітів Організації:
11.1. Доступ до фінансових звітів Організації здійснюється Благодійником за його письмовою заявою.
11.2. Інша інформація надається Організацією у порядку і в терміни, передбачені законодавством України.
12. Інші умови
Всі витрати по сплаті сум (комісій), пов'язаних з перерахуванням і зарахуванням пожертвування, несе Благодійник.
13. Прикінцеві положення:
13.1. Благодійник, шляхом здійснення Акцепту підтверджує, що він ознайомлений із нормами Закону України «Про захист персональних даних» та надає свою згоду на обробку Організацією його персональних даних.
13.2. Благодійник, шляхом здійснення Акцепту підтверджує, що він ознайомлений і згоден з умовами політики конфіденційності, політики файлів Cookie, та надав згоду на обробку і зберігання його персональних даних.
14. Реквізити
Для здійснення Благодійної пожертви _____________
EnglishGermanRussianUkrainian